Lézercsata a csapatépítésben?

Napjainkban a csapatépítő tréningekkel foglalkozó cégek komoly kihívások talas olgun bayan elé néznek.Egyre több vállalkozás kínál anamur escort un. outdoor tréningeket, csapatépítő tréningeket és programokat. Ebből következően egyre nehezebb egyedi, az átlagos programoktól eltérő ajánlatokkal előállni. A GPS, a kötélpályák, a mászófalak, a különböző játékok (pl. pókháló, mérgező mocsár, stb) már nagyon sok ajánlatban megjelennek, sok az összecsengés. Természetesen mindig vannak specifikus programelemek, pl. Szilvásváradon a pisztrángfogás vagy a fogathajtás, az egri várban várostrom hajítógépekkel, melyeket nem lehet bárhol beilleszteni egy hosszabb rendezvénybe.

 

De mindig van új a nap alatt. Nem rég jelent meg Magyarországon egy amerikai fejlesztésű valósághű harci játék, a lasertag, magyarosan lézerharc, vagy lézercsata. Itt rögtön felmerül a kétség, hogy sokan nem szeretik a militarista, katonai jellegű dolgokat. Ezt maximálisan meg lehet érteni. Ha a paintballra asszociálunk, akkor nem járunk messze a dolgok lényegétől. Sokan szeretik, sokan nem. A paintball életszerűségét az adja, hogy a bőrünkön érezzük a játékot, akár még napokkal a játék után is.

 

Ez az új játék ezt a testi kontaktust küszöböli ki és a modern technika vívmányait felhasználva tovább is fejleszti. Azon túl, hogy a fegyverekkel egyszerű, gyors, bemelegítő, szórakoztató játékokat is lehet játszani, GPS, adóvevők, térképek, tájolók segítségével komoly stratégiai – több órás, akár több napos – lézerharcra is lehetőség van. Itt a csapatoknak az elérendő cél érdekében stratégiát kell kidolgozniuk, a küzdelem során kommunikálniuk kell egymással. Ebben az új csapatépítő programban szinte az összes általános célkitűzés megvalósítható.

Share Button

Hozzászólások lezárva.