Monsterroller

Élmény újdonság a Monsterrollerezés Szilvásváradon, egyedülálló 14 km-es száguldás a Bükk hegység szívében páratlan látnivalókkal.

Csapatépítő programokra, outdoor tréningekre az ország bármely részére elszállítjuk, ha van megfelelő hegyes dombos vidék.

Kérje árajánlatunk az info@kalanderdo.hu e-mail címen!

A hegyi rollerről:

A hagyományos rollerektől az erős első és hátsó tárcsafék, és a nagy ballonos kerekek különböztetik meg. A vázszerkezet erős felépítménye alacsony súlypontja, ellenáll minden extrém körülménynek.

Főképp lejtőkön, lankás vidéken használatosak, és már 8 éves kortól használhatják a gyerekek is.Vadregényes és egyedülálló hegyi sport az egész családnak. Új típusú és tartalmas szórakozást kínál mindenkinek, kicsiknek és nagyoknak egyaránt az év minden napján. Rendkívüli előnye, hogy használata időjárástól független.

Az általunk kínált élmény lehet egy családi program része, baráti társaságok összejövetelének csúcspontja, csapatépítő tréningek legfőbb mulatsága, vagy a kevésbé bátrak szórakozása. Az új típusú élmény nem csak extrém, de jól eltalált ötlet, melyet kortól, nemtől és fizikumtól függetlenül bárki igénybe vehet.

A monsterroller használatához tudni kell

  • A túrákra előzetes bejelentkezés szükséges. Találkozó a szilvásváradi kalandparknál: www.kalanderdo.hu
  • A résztvevőket minden esetben túravezető kíséri
  • Védőfelszerelést biztosítunk (sisak, kesztyű)
  • A rollerezés változatos terepviszonyok között, de főleg aszfalton történik
  • A program minimum 3 fő esetén indul és a turnus maximum 6 főből áll
  • A transzfer (szállítás a hegytetőre) biztosított, minden ár tartalmazza
  • A monsterrollert (hegyi rollert) 8 éven aluli gyermek nem használhatja!

Share Button

Hozzászólások lezárva.