Élménybázis

Mókusok között Szilvásvárad szívében

(40 fős ifjúsági szálláshely)

2010.nyarán megnyitottuk Szilvásvárad szívében az Élménybázis ifjúsági szálláshelyünket és programközpontunkat.Két épületben, 8 szobával és 40 férőhellyel állunk rendelkezésére mindazoknak, akik tartalmas és hasznos programokkal szeretnének eltölteni egy napot vagy akár egy hetet is a Bükk hegység északi kapujában.

4 db 4 ágyas és
4 db 6 ágyas szoba,
mindegyikhez külön fürdőszoba

Szállásdíjak ellátás nélkül:

  • 4 éves kor alatt ingyenes
  • 18 éves korig 2800Ft/fő
  • 18 év felett 3200 Ft/fő (+IFA:350FT/fő/éj)
  • Fűtési felár: 600 Ft/fő.
  • Teljes ellátás – napi 3x étkezés: 2300 Ft/fő
  • Félpanziós ellátás: 1700 Ft/fő/nap

Minden 21. fő ingyen kapja a szállást és az ellátást.

További információért, kérem keressen minket elérhetőségeinken!

A táj adottságait a 10 éves szervező szakmai tapasztalatainkkal ötvözve sokrétű tevékenységeket ajánlunk. Bázisunk ideális színhelye osztálykirándulásoknak, csapatépítő tréningeknek, nyári táboroknak. Tematikus ajánlataink között szerepelnek élménypedagógiai alapú, alsó- és felső tagozatos osztályprogramok, nyári élmény- és kalandtáborok. Nyitottak vagyunk minden egyedi elképzelés megvalósítására. A tábor megnyitásától kezdve folyamatosan fejlesztjük eszközparkunkat, alacsony- és magaskötélkertet alakítunk ki, ahol a résztvevők a feladatok teljesítése során megtapasztalhatják a bizalom, az egymásrautaltság érzését, fejlődhet szociális érzékenységük, önbizalmuk, kreativitásuk, technikai ismereteket szerezhetnek, és mindezek mellett kellemesen szórakozhatnak, kikapcsolódhatnak. Ha valaki csak a táj szépségét, és a nyugalmat szeretné élvezni, akkor is jó helyen jár. A bázis parkjában óriási fenyőfák alatt figyelheti a mókusok önfeledt játszadozását, vagy akár a felhők vonulását a mélykék égbolton. A Szalajka-völgyi Kalandparkunk 4 féle erdei kötélpályáján további élmények várnak vendégeinkre, ahol a lomkoronában való ügyeskedés mellett lézerfegyveres stratégiai játékokra, íjászkodásra, falmászásra és gumiköteles trambulinozásra is lehetőség nyílik.

Az Élménybázis gasztronómiai szempontból is egyedi lehetőségeket nyújt. A területen kiépített pisztrángsütőnél lehetőség van szakavatott irányítás mellett szabad tűzön pisztrángot sütni, bográcsban ételeket készíteni és a napot tábortűz mellett zárni

Share Button

Hozzászólások lezárva.